Изпращане на випуск 2019г.

Випуск 2019 се прощава със своето училище. На добър час, прекрасни момичета и момчета от Випуск 2019!

„С тениска на бала“ – всички ученици от Випуск 2019, класните ръководители и директорът се включиха в благотворителната инициатива!

ВИПУСК 2019 -ТВОРЧЕСКИ ВИПУСК-ВИПУСК НА ПОБЕДИТЕЛИ В МНОЖЕСТВО НАЦИОНАЛНИ СЪСТЕЗАНИЯ ЛИТЕРАТУРНИ И ПО ПРОФЕСИИ . Победители в по няколко национални литературни конкурси са Христо Иванов и Ивелина Златева, 
София Карадалиева и Христо Иванов са носители на престижната стипендия „Атанас Буров“, Христо Иванов и на поощрителна стипендия от национален конкурс „1000 стипендии”, 24 ученици от вас са с отлични оценки в националното състезание по финанси и счетоводство и 5-с отлични оценки от националното състезание по икономикс в УНСС и вече са студенти в УНСС. 10 сред вас са носители на общинска стипендия за даровити деца. 
Освен,че Христо Иванов представи достойно училището в националното състезание по счетоводство през 2018 г. , чиито домакин беше ПГИТ,тази пролет той участва като лидер на отбор към Клуба по речи и дебати в града и зае III място в категория „Интерпретация на поезия на английски език”.
През 2019г. Илияна Терзиева –се класира за национално състезание за икономисти на английски език след два оспорвани кръга , организирано от Американския университет в Благоевград и с това постави участието на нашата гимназия в това престижно състезание. Антоанета Руйкова и Димитрина Златкова представяха училището ни в регионалното състезание за Най-добър млад сервитьор.
Вашият Випуск се нареди сред победителите на ТФ ФЕСТ 2018:участие във финалния кръг на състезанието за социално-отговорен бизнес ,първо място за туристическа оферта, участие в националния кръг за презентация. Зад тези успехи стоят 
Александър Мунчев, Славей Батев, Илиана Терзиева, с подкрепа на Виолета Симонска и Любомира Георгиева; Илиана Вангелова и Христо Иванов като втори отбор, които спечелиха и II място за фирмен сайт.
Меги Стоянова и Любомира Георгиева допринесоха за призовите места в общинските турнири по волейбол и баскетбол, Мария Маркова грабна първото място в Националния детски конкурс „Виж моя Ангел“..Горди бяхме с – Мери Мазнейкова, Александра Сарафова, Борис Пройков, София Карадалиева, Христо Иванов, Дженифър Илиева за чудесното представяне по време на иновационните лагери в Гоце Делчев и Разлог, с чудесния резултат на Дженифър в националното състезание по химия.Списъкът може да бъде продължен и с още много други постижения, които съпътстваха Випуск 2019. 
И освен неоспоримите Ви знания и умения, Вие сте хора с големи сърца. Инициирахте и се включвахте с жар и сърце в редица благотворителни инициативи. Поздравления и за последната „С тениска на бала“! 
Гордеем се с отличниците на Випуск 2019: София Карадалиева, Ивелина Златева,Илияна Вангелова, Дженифър Илиева, Александър Мунчев, Христо Иванов, Мария Маркова!
Зад тези успехи стои професионализма и всеотдайността на екипа на ПГИТ родителите, нашите партньори и работодатели .С благодарност!

Categories: Uncategorized

Навигация

Коментарите са изключени.

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

%d блогъра харесват това: