Дипломиране на випуск 2019г.

ДИПЛОМИРАНЕ НА ВИПУСК 2019 НА ПГИТ- 21.06.2019 ГОДИНА.
Гости на тържеството бяха г-н Георги Динев- народен представител, г-н А. Попов- главен експерт в дирекция „Професионално образование и обучение“ , В. Дайраджиев от ОДК , много родители.Поздравителен адрес бе получен и от кмета на община Петрич г-н Димитър Бръчков. .11 ученици завършват с отличен успех , 75 получават диплома за средно образование, 74 – свидетелство за професионална квалификация… 21 ученици са приети в УНСС, 1 -журналистика в СУ, мнозина са приетите в ЮЗУ. Не се съмнявам,че всички тези успехи са здрава основа за успешна професионална реализация!
Ще се съгласите с мен, че зад всичките тези успехи стои професионализма на екипа на гимназията, стоят вашите родители и подкрепата, която получаваме от МОН, РУО , община Петрич, работодателите , нашите партньори. Благодаря им!
Нека на всички е честито дипломирането на Випуск 2019!
На всеки от вас поотделно и всички вас млади хора от випуск 2019 на ПГИТ ,бъдещето на България, пожелавам : много здраве, много дързост, много сили , упоритост, последователност и любов при осъществяване на Вашите мечти, много професионални и лични успехи! И знайте, че ПГИТ няма да ви забрави! На добър час!“

Categories: Uncategorized

Навигация

Коментарите са изключени.

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

%d блогъра харесват това: